Tilbud

Cherish – Willow Tree figur

199,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Cherish – Willow Tree

Navn: Cherish
Materiale: Polystone
Størrelse: 22 cm
Udtryk: Afventer et mirakel

Figuren Cherish er en meget stilistisk og smuk figur af en højgravid kvinde. Den viser et meget ømt og kærligt øjeblik, hvor moderen tager sig tid til at mærke efter – både fysisk ved at lægge hænderne på maven, men også mentalt. Det er sådanne momenter, der skaber det ubrydelige bånd en mor har til sit barn og er noget af det reneste og smukkeste i verden – det er ægte og uselvisk kærlighed.

Cherish kan symbolisere din egen graviditet eller være en god gave til en veninde, søster eller kusine, der afventer et mirakel – et barn.

”Jeg elsker at høre fra folk, der ser i mine figurer, hvem eller hvad de ønsker at se. Jeg kan godt lide den grad af beskuerens medbestemmelse. Det er en anden grund til, at jeg vil holde Willow Tree åben, så der er plads til beskueren at se deres barns ansigt, deres ven, osv. i værkerne. Jeg får tit at vide i emails og i breve, at værket præcis ligner ‘min lille ____’, og jeg elsker at høre det.

Jeg hørte fra en kvinde, der ejede Cherish, at figuren afspejlede præcis den måde, hun bar sit barn i hendes tredje graviditet! Med Cherish ønskede jeg, at gå nye veje. Jeg havde ikke set en figur af en meget gravid kvinde før. Det er så smuk
en form og en så fantastisk oplevelse for en kvinde, og jeg ønskede at indfange og fejre denne reflekterende tid i livet”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title