Tilbud

By my side – Willow Tree figur

999,00 kr. 799,20 kr.

På lager

Beskrivelse

By my side – Willow Tree

Navn: By my side
Materiale: Polystone, metal, bladguld
Størrelse: 24,5 cm
Udtryk: Fra hinanden, i årenes løb, samler vi styrke gennem latter og tårer

Rigtige veninder er de veninder man har så stor en tillid til, at man tør være helt åben og sårbar overfor. Rigtige veninder hjælper med, at forvandle sårbarheden til styrke og mod, og derfor er disse veninder uundværlige. Veninder kan også være søstre eller kusiner – bare man kender hinanden rigtig godt på godt og ondt, og har tillid til hinanden.

By my side er en virkelig smuk figur af tre tætte veninder. Deres kropssprog viser en forbindelse, varme og en nærhed, der kun opstår, når man har fuldstændig tillid til hinanden. Veninderne er alle tre klædt i lange hvide kjoler gradueret med blåt fra bunden og pyntet med gyldne perledråber. Kjolernes udsmykning samt den gyldne dekorative plade, veninderne står på, gør figuren meget æstetisk smuk og iøjnefaldende og er en oplagt gave til de nære veninder.

”Jeg har to søstre – så langt tilbage jeg kan huske, har de tre af os altid været meget uadskillelige. Selv hvis de er langt væk, føler jeg, at de altid er lige her, ved min side.

Det er de små, sjove, fjollede øjeblikke – tusindvis af dem – der fylder mig op, når jeg er sammen med mine veninder, om så det er søstre, veninder, kusiner… Fælles oplevelser og latter danner et livslang reservoir af tillid, der tillader os at
være sårbare i hinandens selskab. Og ud af sårbarhed kommer styrke. Jeg ved, at jeg kan regne med mine søstre og veninder, hvornår som helst jeg har brug for støtte… eller en god portion humor”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title