Tilbud

Angel of mine - Willow Tree figur

199,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Angel of mine – Willow Tree

Navn: Angel of mine
Materiale: Polystone
Størrelse: 22 cm
Udtryk: Så elsket, så meget elsket

Enhver moder husker tydeligt, hvordan det var at holde sit lille spædbarn for første gang. Man husker hvordan barnet duftede, følelsen af den utrolig bløde og varme hud og hvordan man overvældes af den utrolig store følelse af kærlighed – en kærlighed man kun kan føle for sit barn.

Man husker den første øjenkontakt og hvordan man meget kærligt tænker: ”Hvad er du for én?” Angel of Mine er en yndig og intim figur, der skildrer dette smukke og store øjeblik. Et øjeblik alle mødre kan relatere til. Figuren er derfor en populær barselsgave og bruges også ofte som Mors Dags gave.

”Dette værk er inspireret af mindet om at holde mine børn, da var de meget små … holde dem så tæt, at alle dine sanser bliver involveret … duften af det dunede hoved mod din kind, hud-mod-hud varmen, erkendelsen af, at du kan elske et andet menneske så frygtelig højt. Jeg ville fange det sensoriske minde, som enhver moder har fra hun holdte sit nyfødte spædbarn – en stille glæde inderst inde. Stemningen har en følelse af en vuggevise over sig”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title