Søg
Close this search box.
Tilbud

Angel of hope – Willow Tree figur

229,00 kr. 183,20 kr.

På lager

Beskrivelse

Angel of hope – Willow Tree

Navn: Angel of Hope
Materiale: Polystone, metal, bladguld
Størrelse: 14 cm
Udtryk: Hver dag, nyt håb

Selv det mindste lys, den mindste gnist kan give os et håb om en lysere fremtid og, det er netop sådan et lys, denne engel vil tænde i vore hjerter. Med sin hånd skærmer hun for vinden og giver ly til det lille lys med den lille flamme. Hun minder os om, at selv de mindste og måske ordinære ting i hverdagen, kan give os håb og styrke og, at vi ikke skal tage disse ting for givet, men derimod værdsætte dem.

Angel of Hope kan bruges til at tænde et lys for én, der trænger til opmuntring og trøst eller som en personlig påmindelse om hverdagens små mirakler, der giver os den gnist, der holder os i gang.

”Jeg elsker tanken om at tænde et lys for nogen, for et ønske eller en tanke … holde det i live, bære det fremad. Så denne engel skærmer og beskytter et lille lys med en bladguldbelagt flamme. Det er vigtigt, at flammen er lille – nogle gange er det blot en flimren eller et flygtigt tegn, der kan give dig håb. For mig er det nogle gange at fokusere på, hvad der synes at være ubetydelige ting – begivenheder og tilfælde, som jeg normalt ville tage for givet – det er de ting, de små mirakler, som kan give håb. Jeg ønskede, at Angel of Hope skulle være et positivt værk. Lidt ligesom den lille gnist, der holder os i gang”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title