Tilbud

Angel of healing - Willow Tree figur

169,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Angel of healing – Willow Tree

Navn: Angel of healing
Materiale: Polystone, metal
Størrelse: 13 cm
Udtryk: For dem, der giver trøst med omsorg og ømhed

Denne skønne engel, der udstråler trøst og kærlighed, er den allerførste figur i Willow Tree serien og var dermed med til at forme seriens udtryk og æstetik. Angel of Healing er ligesom de andre figurer meget åben for fortolkning, men har stadig en titel og undertitel, der understreger figurens kropssprog og udtryk.

Englen holder en lille fugl i favnen og ser kærligt på ned den. Fuglen kan symbolisere både skrøbelighed og sårbarhed, men også helbredelse, trøst og beskyttelse. Denne engel er derfor en god gave til både den der trøster, men også til modtageren af omsorgen.

”Det var det første værk jeg skulpturerede i sommeren 1999. Det opstod intuitivt og så var det naturligt, at resultatet endte med, at blive meget åben for fortolkning. Fuglen kan være beskyttelse, trøst eller helbredelse. Da jeg skabte det, tænkte jeg på ideen om skrøbelighed og hvordan vi nogle gange er nødt til at helbrede vores indre – vores sjæl. En fugl er så skrøbelig og sårbar … en metafor for vores indre følelser. Dette værk var med til at definere Willow Tree”

Susan Lordi

 

Yderligere information

Title

Default Title