Tilbud

Angel of freedom - Willow Tree figur

169,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Angel of freedom – Willow Tree

Navn: Angel of freedom

Materiale: Polystone, metal

Størrelse: 13  cm

Udtryk: Tillader drømme at svæve

Denne figur af en engel i lang hvid kjole og med skulderlangt rødblond hår er virkelig en sød og smuk figur. Englen holder en sommerfugl af ståltråd i hendes hænder. Hendes kropssprog får os til at tænke, at hun lader sommerfuglen flyve – hun sætter den fri og derfor kan sommerfuglen symbolisere frihed, mod og selvstændighed.

Angel of freedom er meget åben for fortolkning og kan derfor bruges i mange sammenhænge. Det kan være en gave til et ung menneske, der er ved at flytte hjemmefra, en nyudklækket student, en der er ved at tage et karriereskifte eller blot en sød og betænksom gave til en man holder af.

”Angel of freedom har en ståltrådssommerfugl i hendes udstrakte hænder, som en metafor for frihed og uafhængighed, mod og tillid. Dette værk er meget åben for fortolkning og kan passe til en masse forskellige lejligheder. For nyuddannede, for karriereskifte, for en personlighed med en fri sjæl, for en som elsker natur og sommerfugle, af anerkendelse af dem der tjener vores land… som et minde om en elsket”

Susan Lordi

Yderligere information

Title

Default Title