Tilbud

Angel of caring - Willow Tree figur

159,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Angel of caring – Willow Tree

Navn: Angel of caring
Materiale: Polystone, metal
Størrelse: 11 cm
Udtryk: Altid der, lyttende med et villigt øre og et åbent hjerte

Har man noget på hjertet – hvad enten det er gode nyheder, problematiske dilemmaer, sorg eller frustrationer – er det altid rart at dele det med en anden. Er man så heldig at have en ven eller veninde, der altid er der og altid er villig til at lytte, så er man velsignet med en stor gave. De bedste venner er dem, der lytter – ikke bare med ørerne, men også med hovedet og især med hjertet. De giver deres syn på sagen og giver gode råd. De siger ikke altid det man gerne vil høre, men det man bliver nødt til at høre.

For gode venner tænker altid på ens bedste og kan ofte være med til at se tingene udefra og dermed give gode råd, når man selv er for blind til at se. Men gode venner kan også lytte uden at dømme og uden at kommentere – de lader en komme ud med tanker og følelser og hjælper dermed en med at kunne slappe af og trække vejret igen. Man må aldrig tage sådan en ven for givet og derfor er Angel of Caring den perfekte gave, som symbol på et sådant venskab.

Se desuden vores træbaser til Willow Tree figurer, hvor du får mulighed for at gravere en besked til modtager på en lille messingplade. 

Yderligere information

Title

Default Title