Tilbud

Angel Love - Willow Tree figur

129,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Angel Love – Willow Tree

Navn: Angel Love
Materiale: Polystone, messing
Størrelse: 13 cm
Udtryk: Glæde ved at elske og at blive elsket

Denne utroligt søde lille pige har et udtryksfuldt kropssprog, der i en meget stærk grad udstråler en enorm glæde, der kun kan frembringes af kærlighed og især af den kærlighed, man mærker, man ubetinget får fra en anden. Ubetinget kærlighed findes især mellem barn og forældre og er den stærkeste og reneste form, der findes. Denne vældige glæde afspejles i hele pigens kropssprog – fra top til tå.

Angel Love har en kronelignende aura af messing med et mønster af små hjerter, der understreger kærligheden. Auraens form og placering associerer til en glorie og giver dermed pigen en engels udstråling.

”Dette værk var direkte inspireret af modellen. En ung pige, der antog denne positur, der bare betog mig. Det var en gestus, hvor hele hendes krop formidlede – ikke bare hendes arme og hendes hoved, men også hendes skuldre, ryg, samt den måde, hun skiftede sin vægt på – hele hendes væsen udstrålede en indre lykke.

Så jeg forsøgte, at fange noget af det – den lykke eller indre tilfredshed, der kommer af at vide, at man virkelig er elsket. Jeg ønskede at give hende en aura, så jeg lavede en blondelignende mønstret metalkrone, tiara, glorie – hvad man nu vil kalde den – jeg tror, at det gør hende enestående og englelignende”

Susan Lordi 

 

Yderligere information

Title

Default Title