Vi behandler ordre mandag, onsdag og fredag
Vi behandler ordre mandag, onsdag og fredag

Om os

Hvem gemmer sig bag konceptet

Personlige Gaver er en lille hyggelig webshop, der drives af 5 kompetente og erfaringsrige medarbejdere.

Det hele startede med en netbutik i 2014, der er ejet af Webshoppen ApS ligesom Personlige Gaver også er.

Alle vores produkter personliggører vi, og sætter en stor ære i, at gravere, trykke, fræse og designe fede ting til dig og resten af Danmark. Alle varer bliver produceres og udviklet på matriklen.

Vi er glade medarbejdere, der gerne vil bringe liv i vores kreative ideer på plakater, krus, træ, rustfrie produkter og meget mere. Du vil som kunde opleve stor hjælpsomhed, engagement og åbenhed omkring dine ønsker. Derudover besidder vi masser af humor, og du vil mærke, at vi smiler i telefonen, når vi taler sammen.

Hvem er vi?

Henrik Bruhn er direktør i virksomheden, og derfor ham, der har det sidste ord i en ideudvikling og produktion. Dog træffes de store beslutninger i samarbejde med Mette og Lisa Marie, der driver og er de kreative hoveder i butikken. De to har også ansvaret for, at pakkerne kommer hjem til dig i tide.

Søren er vores dygtige elev og har fået tilnavnet; kopmesteren. Han er dygtig til at anvende vores koppresser, laver de flotteste tryk på kopperne, og er en haj til de tekniske udfordringer omkring alle vores maskiner.

Victor er også elev og elsker, at beskæftige sig med søgemaskineoptimering og markedsføring. Han er nørden, der er Google certificeret, og som gør det muligt, at du kan finde os på Google og de sociale medier.

Vi har også fornøjelsen af vores 2 ungarbejdere Noah og Johanne, der kommer efter skole og hjælper til med at pakke og sende varer ud af huset.